Gir de ansatte «partypott»

Kommunestruktur. Sosiale tiltak er viktig i sammenslåingsprosesser, mener to erfarne rådmenn. I Tønsberg er to millioner satt av til at ansatte kan hygge seg sammen. 
Elisabeth Enger har ledet Skodje, Lier og Bærum, samt Jernbaneverket. Nå er hun prosjektleder for nye Drammen. Egil Johansen er leder for nye Tønsberg. Han har slått sammen Våle og Ramnes til Re, og vært rådmann i Larvik og fylkesrådmann i Vestfold fylkesrådmann. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

GARDERMOEN

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.