Tok oppgjør med ytringsfrihetens kår

Skole. Simon Malkenes trakk fram forfatteren Franz Kafka da han snakket om ytringsfrihet i Osloskolen på en konferanse mandag.  
«Læreren skal kunne uttale seg i media, men elever skal ikke kunne identifiseres. Og han skal alltid kreve sitatsjekk før noe blir offentliggjort,» het det i tilrettevisningen som Simon Malkenes fikk. Mandag tok han et oppgjør med kritikken. Foto: Berit Almendingen

Malkenes åpnet sin innledning med et skjevt smil etter debatten som har gått i media de siste ukene. 

– Det er jeg som er Malkenes, startet han.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.