Høyres ordførerkandidat i Indre Østfold er klar

Kommunevalget 2019. Hobøl-ordfører Olav Breivik er i dag innstilt som Høyres ordførerkandidat i den nye storkommunen Indre Østfold.
Ordførerne i de fem kommunene etter at Indre Østfold ble vedtatt for ett år siden: Petter Schou fra Spydeberg, Thor Hals fra Askim, Ole André Myhrvold (Sp) fra Trøgstad, Olav Breivik fra Hobøl og Erik Unaas fra Eidsberg. Arkivfoto: Tone Holmquist

Fem kommuner slår seg sammen til den nye storkommunen Indre Østfold. Den vil få 45.000 innbyggere, 3.000 ansatte og bli Norges største landbrukskommune.

Høyre har i dag ordføreren i fire av kommunene, og alle hadde lyst til å bli ordfører i den nye kommunen: Thor Hals (50) i Askim, Erik Unaas (59) i Eidsberg, Petter Schou (70) i Spydeberg og Olav Breivik (66) i Hobøl. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.