Krever millioner i etterbetaling og oppreisning

Jus. En verge i Grimstad har stevnet kommunen for retten med krav om etterbetaling av lønn og oppreisning for gjengjeldelse etter varsling. Kravet er på over 10 millioner kroner.
Advokat Kari Breirem har stevnet Grimstad kommune for retten på vegne av en verge og varsler. Foto: Øyvind Aukrust

Advokat Kari Breirem sendte varsel om stevningen i begynnelsen av desember i fjor. Nå er stevningen sendt Aust-Agder tingrett, med påstand om gjengjeldelse etter varsling, brudd på retten til et forsvarlig arbeidsmiljø og krav om ca. 10 millioner kroner i etterbetaling av lønn og inntil 250.000 kroner i oppreisning.

Saken er en del av den mye omtalte helsekjøpsaken, der særlig kjøp av tjenester fra firmaet Farm in Action (FiA), med forbindelser til kommuneansatte, har vært omstridt. Innkjøpene ble foretatt uten anbud.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.