Rådmann går på dagen

Ledelse. Leif Egil Lintho går på dagen som rådmann i Lyngen kommune. Avgangen knyttes til en revisjonsrapport med sterk kritikk av økonomistyringen.
Lyngen kommunes bidrag til sykkelløpet Arctic Race of Norway i 2017 startet granskingen som knyttes til at rådmannen går av i dag. Her fra siste etappe i Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Et nærmest samstemt Lyngen kommunestyre vedtok i dag en sluttavtale med rådmann Leif Egil Lintho (64), melder Framtid i Nord.

Innholdet i avtalen er foreløpig ikke kjent, men det er enighet om at rådmannen skal slutte på dagen. Ordfører Dan Håvard Johnsen (Lyngen tverrpolitiske liste) sier til Nord24.no at begge parter har strukket seg.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.