Tror Valdres har lært av rolledebatt

Ledelse. Nytt sekretariat for kontrollutvalgene vil styrke kontrollen i Valdres, tror ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre.  
- Dette blir bra. Alle diskusjoner om roller i kontrollarbeidet i Valdres må jo føre til at vi har lært noe alle sammen, sier ordfører Eivind Brenna i Vestre Slidre. Arkivfoto: Marte Danbolt

Anne-Marte Før fra Vestre Slidre overtar som sekretær for kontrollutvalgene i Valdres fra august gjennom sitt firma Lukkeleik AS. Det er klart etter enstemmige og likelydende vedtak i alle de seks kontrollutvalgene, som nå også er stadfestet av kommunestyrene.

– Vi kjenner Før som ei med bein i nesa. Dette blir bra. Alle diskusjoner om roller i kontrollarbeidet i Valdres må jo føre til at vi har lært noe alle sammen, sier Brenna til Kommunal Rapport.  

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.