Krever lovlighetskontroll av rådmannsavgang

Ledelse. Heller ikke bak lukkede dører fikk kommunestyret i Notodden noen begrunnelse for at rådmannen måtte gå. Opposisjonen krever lovlighetskontroll av flertallets vedtak.  
- Det er ordføreren som ønsket et punkt i avtalen om at det ikke skulle gis noen begrunnelse, sier Svein Aannestad, som tilbrakte sin første dag som eksrådmann i Notodden på Jazzfestivalen i Kongsberg. Bildet er fra hans tid som rådmann i Ringerike. Arkivfoto: Ole Morten Melgård

– Jeg er veldig trist og lei meg for hele saken. Vi har hatt en dyktig rådmann som flertallet har sagt opp uten begrunnelse, sier SVs vararepresentant Else Aasen til Kommunal Rapport. 

Hun forteller at alle opposisjonspartiene (Høyre, Venstre, Miljøpartiet, Frp og SV) har stilt seg bak en lovlighetsklage utformet av SV, som ble levert inn etter gårsdagens ekstraordinære kommunestyremøte.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.