– Underlig at toppledere varsler

Skole. – Det undrer meg at toppledere tar i bruk varslingsinstituttet mot et byråd på en slik måte som mot Inga Marte Thorkildsen, sier forskingssjef Sissel Trygstad i Fafo.
Byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen (t.v.) og direktør for Utdanningsetaten i Oslo Astrid Søgnen fotografert under høring om ytringsfrihet i osloskolen. I midten sitter hovedverneombud Einar Osnes. Foto: Terje Lien

Skolebyråd Inga Marte Thorkildsen oppfører seg trakasserende og utilbørlig overfor ansatte i Oslo-skolens administrasjon, hevder ledere i Utdanningsetaten i et varsel.

Varslerne beskriver Thorkildsens oppførsel overfor ansatte som «krenkende, -skremmende, fiendtlig, nedverdigende og ydmykende». Thorkildsen selv mener det har vært vanskelig å samarbeide med Utdanningsetaten.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.