Ber om full gjennomgang av tjenester etter drap

Styring. Vinstra kommune har bedt Fylkesmannen om å gjennomføre tilsyn av tjenestene etter drapet på ei 16 år gammel jente.
Et helt lokalsamfunn er preget etter at ei 16 år gammel jente ble knivdrept på Vinstra 31. oktober. Nord-Fron kommune mener drapet har utløst et behov for å se nærmere på kommunens tjenester. Foto: NTB Scanpix

31. oktober ble lokalsamfunnet på Vinstra i Nord-Fron kommune rammet av en alvorlig og tragisk hendelse. Ei 16 år gammel jente ble knivstukket og drept. En jevnaldrende gutt er siktet for drapet. Begge var elever ved Vinstra videregående skole.

Saken etterforskes av politiet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.