Hever millionavtale og varsler erstatningskrav

Innkjøp. Det nye, felles saks- og arkivsystemet skulle sørge for effektivitet og kvalitet. Ett år etter at avtalen ble inngått, lyser kommunene ut ny anbudskonkurranse.
Daglig leder i ROR-IKT, Fred Gjørtz, under signeringen av Evry-avtalen i oktober i fjor. Her sammen med styreleder i ROR-IKT, Molde-rådmann Arne Sverre Dahl. Nå er avtalen hevet. Foto: ROR-IKT

Den 23. oktober i fjor inngikk ROR-IKT, som eies av Molde, Rauma, Midsund, Vestnes og Aukra, en avtale med IT-selskapet Evry Norge AS om nytt saks- og arkivsystem.

Ifølge Rauma kommunes nettsider hadde avtalen en verdi på mellom 15–18 millioner kroner og skulle gå over en periode på inntil 12 år. I dag, ett år senere, er avtalen hevet og ROR-IKT varsler erstatningskrav mot leverandøren. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.