Kommuner danner regionale digi-nettverk

Styring. De fleste kommuner trenger hjelp for å innføre de store, nasjonale digitaliseringsprosjektene. I Rogaland har de nå funnet sammen i et nettverk, og flere regioner gjør det samme.
Nytt digi-samarbeid i Rogaland ledes av rådmann Per Kristian Vareide i Stavanger. Foto Tone Holmquist

– Rådmennene har skrevet under på en avtale, og i februar har vi vårt første styringsmøte. Vi har også ansatt en sekretariatsleder, sier rådmann Per Kristian Vareide i Stavanger, som leder Nettverket.

I Rogaland har alle kommunene, minus de tre minste, Utsira, Bokn og Kvitsøy, blitt med i nettverket. De minste synes ikke de har råd, men de får observatørstatus og tilgang til kunnskapen fra nettverket.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.