Ber Mæland kompensere for grensejustering

Kommunestruktur. Fellesnemnda for Midt-Telemark kommune ber kommunalministeren snu og likevel gi økonomisk kompensasjon for inntektssvikt etter grensejustering.  
- Det er ulogisk at grensejustering ikke kan gi grunnlag for kompensasjon gjennom inntektsgarantiordningen, mener leder Borgar T. Kaasa (Sp) i fellesnemnda for Midt-Telemark kommune. Foto: Magnus K. Bjørke

BØ I TELEMARK

Samtidig som Sauherad og Bø slår seg sammen til Midt-Telemark kommune fra nyttår, blir to grunnkretser i Sauherad – Angard og Hjuksebø – overført til Notodden kommune. Det skjer i tråd med en folkeavstemning og uten protester fra de berørte kommunene.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.