MDG vil fortsette rødgrønt samarbeid i Oslo

Politikk. Miljøpartiet De Grønne ønsker å fortsette samarbeidet med Arbeiderpartiet og SV i hovedstaden de neste fire årene.
Byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Berg fra Miljøpartiet De Grønne, ønsker samarbeid med Arbeiderpartiet og SV i hovedstaden også de neste fire årene. Det ble klart etter årsmøtet i Oslo MDG søndag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Det vedtok MDGs fylkeslag i Oslo på sitt årsmøte søndag.

– De Grønne er stolte over det grønne gjennomslaget vi har fått i byråd sammen med Ap og SV. Men det er fortsatt store ugjorte oppgaver som står igjen, sier MDGs førstekandidat og byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Berg.

MDG går til valg på å gjøre Oslo til verdens første nullutslippsby, kutte prisene på kollektivreiser med 20 prosent, bygge 10 mil ny sykkelvei, gjøre 30 kilometer i timen til standard fartsgrense og halvere kjøttforbruket i hovedstaden.

(©NTB)

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.