Rådhusbrygge er landets beste uterom

Energi og miljø. «Prosjektet er gjennomført med godt håndverk og god materialbruk i en stram plan», sier juryen om vinneren av konkurransen «Norges beste uterom».
«Rådhusbrygge 2 har blitt et sted der båter fortsatt kommer inn, turister og fastboende kan sitte ned og kjenne på lyset og fjordlufta og barn (kanskje også voksne) kan utfordre eget mot med å kaste seg i nettet som nesten treffer vannflaten».

16 uterom i 11 kommuner var nominert til konkurransen «Norges beste uterom», fire gikk videre til finalen. Rådhusbrygge 2 i Oslo vant. To av de fire som vinneren konkurrerte med ligger også i hovedstaden: Nedre Foss bypark og Teglverksdammen. Den tredje finalisten var Ålgård sentrum i Gjesdal.

For å bli kvalifisert til å bli med i konkurransen var kriteriet at uterommene, små og store, måtte vært bygd av kommunene i løpet av de fem siste årene. En fagjury på fem har stått for utvelgelsen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.