Lille Os vil bli større ved hjelp av sosiale medier

Administrasjon. Os i Hedmark har 1.900 innbyggere, drøyt 1.200 følgere på Facebook og en samtalerobot med navn Robert som lover å skjerpe seg.   
Kommunikasjonsrådgiver Bjørn Marius Narjord filmer et møte mellom ordfører Runa Finborud (Sp) og elever ved Dalsbygda skole i Os kommune i Hedmark. Foto: Joakim S. Enger.

- Robert har ikke noe greie på Dalsbygda skole. Han skjønte ingen ting da vi spurte om den. Han vet ingen ting om Kalvkroken boligfelt heller. 

Elevene på første og andre trinn ved Dalsbygda skole er ikke særlig imponert over samtaleroboten som har dukket opp på kommunens hjemmeside. Det gir de ordfører Runa Finborud (Sp) klar beskjed om mens de trakteres med pizza og brus på restaurant i Os sentrum. Det er seieren i konkurransen om beste navneforslag til roboten, som feires når Kommunal Rapport er på besøk.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.