Orkland engstelig for arbeidsgiveravgiften

Kommunestruktur. Fellesnemnda i nye Orkland kommune ønsker seg lavere arbeidsgiveravgift i utkantene av kommunen enn i sentrum. Det kan ikke kommunalminister Monica Mæland garantere, men hun har forståelse for problemet.
Leder av fellesnemnda i Orkland, Are Hilstad (Ap) vil treffe kommunalministeren for å diskutere arbeidsgiveravgiften. Foto: Orkland kommune / Silje Asbjørnsen

Sonene i arbeidsgiveravgiften er den samme i hele kommunen i dag, men Orkland ønsker det annerledes. Så viktig mener de det er at de tror motkreftene mot sammenslåing vil foreslå å oppløse nykommunenen dersom det ikke blir en differensiering. I vedtaket fra fellesnemnda den 9. mai heter det:

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!