Stolt fjell eller truse?

Kommunestruktur. Forslaget til kommunevåpen i nye Narvik er et stilisert bilde av fjellet Stetinden. Men folk har snudd det på hodet, og da ligner det en bikinitruse.
Stetinden eller Narviktrusa? Debatten raser på nettet.

Nye Narvik vil bestå av Ballangen, Narvik og halve Tysfjord. I Tysfjord ligger fjellet Stetinden, og dette motivet ble valgt til det nye kommunevåpenet. Stetinden ble kåret til Norges nasjonalfjell i nitimen i 2002.

Forslaget ble presentert av fellesnemnda 7. mai, og reaksjonene har vært mange. Noen synes det ser ut som en gardin, men temmelig rask fant noen ut å snu kommunevåpenet på hodet. Da ble det tydelig en truse.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.