Klubber snart i bordet for siste gang

Politikk. Etter 20 år i Nordland fylkesting, de siste åtte årene som fylkesordfører, takker Sonja Alice Steen (Ap) snart for seg som møteleder. 
Fylkesordfører i Nordland, Sonja Alice Steen, leder neste uke sitt siste fylkestingmøte. Foto: Susanne Forsland / Nordland fylkeskommune

Mange fylkesting, kommunestyrer og andre organer holder i disse dager sine siste møter i nåværende form og sammensetting før valg og sammenslåing. Det betyr at mange snart tar farvel med klubbe og møteledelse. En av dem er Sonja Alice Steen Ap), som har sittet i Nordland fylkesting siden 1999. Steen har vært leder av utdanningskomiteen, gruppeleder, fylkesråd, fylkesvaraordfører og fylkesordfører.

– Jeg har litt blandede følelser. Det skal bli godt å få disponere tiden min mer selv, men det er også vemodig. Jeg er glad og stolt over å ha fått lede fylkestinget i mitt kjære Nordland gjennom to valgperioder, uttaler Steen på fylkeskommunens hjemmeside.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.