Ny rådmann ønsker å skape ro i Kongsvinger

Administrasjon. Et lederopprør førte til at både rådmannen og en kommunalsjef trakk seg i Kongsvinger. Nå er Lars Andreas Uglem ansatt som ny rådmann. Han ønsker å skape ro.
Ny rådmann: Lars Andreas Uglem har mange år i topplederstillinger på Romerike bak seg. Nå skal han skape ro i Kongsvinger. Foto: Raumnes

– Jeg har fått med meg den uroen som her vært i kommunen den siste tiden, men det skremmer meg ikke. Dette er ting vi skal få løst opp i. Vi må jobbe sammen og se framover, sier ny rådmann i Kongsvinger, Lars Andreas Uglem.

Det har vært en urolig vår for Kongsvinger kommune. Rett før påske sendte 27 mellomledere et brev til ordføreren og gruppelederne i kommunestyret, der de varslet om at rådmannen og kommunalsjef for oppvekst hadde trakassert ansatte over tid. I brevet krevde de at rådmann Gry Sjødin Neander og kommunalsjef Kjersti Vevstad ble fjernet umiddelbart.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.