Omfattende mobbesak preger Drangedal

Administrasjon. Nesten 50 tidligere elever i Drangedal har stått fram med historier om gjentakende mobbing i skolen over tid. De vurderer søksmål mot kommunen.
– Mobbesaken har et skremmende omfang, sier kommunalsjef Erling Laland i Drangedal. Foto: Jan Magne Stensrud, Drangedalsposten

– Det er sterke historier som blir fortalt, og vi legger ikke skjul på at omfanget av denne saken er skremmende. Denne saken er tøff for både de tidligere elevene og for lærene, sier kommunalsjef for kunnskap, mangfold og kultur Erling Laland.

Det var Drangedalsposten som først omtalte at ni tidligere skoleelever i Drangedal vurderer å gå til søksmål mot kommunen etter å ha opplevd gjentakende og daglig mobbing på skolen over en lengre tidsperiode. Advokat Vibeke Hein Bæra representerer de tidligere elevene, og etter at saken ble omtalt i lokalpressen, har advokaten mottatt henvendelser fra nesten 50 tidligere elever som forteller om lignende mobbehistorier.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!