Tana klatrer opp fra bunnen av barometeret

Kommunebarometeret. Kommunene i Finnmark preger fortsatt bunnsjiktet i Kommunebarometeret. Men Sør-Varanger og Tana har tatt lange sprang oppover.  
Et byks fram: Tana ligger ikke lenger på bunnen av Kommunebarometeret. Foto: Jean Bazard/Wikipedia Commons

– Vi har ikke gjort noen store endringer det siste året. Vi har alltid levert gode tjenester, men det er hyggelig å høre at man forbedrer seg, sier ordfører Frank Ingilæ (Ap) i Tana til Kommunal Rapport.

I årets Kommunebarometer er 26 av de 30 svakeste rangerte kommunene fra Nord-Norge. 13 av Finnmarks 19 kommuner ligger blant de 30 nederste på Kommunebarometeret. 12 av de 30 nederste er fra Nordland, men kun én kommune fra Troms.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.