Etablerer veiviser i smartbyjungelen

Nå får Kommune-Norge en nasjonal veiviser for sine smartbysatsinger.
Malin Kock Hansen, prosjektleder i Design og Arkitektur Norge (DOGA), har sammen med det kommunale nettverket Smartbyene og Nordic Edge etablert et nasjonalt veikart for smarte byer og lokalsamfunn. Foto: Karine Johansen / Studio Oscar

Hva legger norske kommuner i begrepet smartby? Svarene er neppe entydige. 

– Ved å bli enige om hva vi legger i begrepet smartby, hva det betyr og hva det kan bidra til, øker vi sjansen for å lykkes med å bygge bærekraftige, produktive og tilpasningsdyktige kommuner for fremtiden, sier Malin Kock Hansen, prosjektleder i Stiftelsen Design og arkitektur Norge (DOGA), i en pressemelding. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!