Fremdeles uklart hva som ble diskutert under bompengemøte

Politikk. Det er uklart hva som ble diskutert da Venstre, KrF og Høyre møttes onsdag kveld for å diskutere bompengestriden.
Statsminister Erna Solberg ankommer NRK for partilederutspørringen onsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Bompengestriden i regjeringen er fremdeles et faktum, og onsdag kveld møttes Venstre, KrF og Høyre for å drøfte de siste utspillene. Frp skal ikke ha deltatt, ifølge NRKs kilder.

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad ble onsdag kalt hjem fra sin valgkampturné på Sørlandet for å delta på møtet, og torsdag har han reist tilbake igjen, skriver VG.

Det er ikke kommet ut detaljer om hva som ble diskutert under møtet, og det fremstår fremdeles uklart om det nå er enighet om en ny skisse i regjeringen.

– Du kan fiske i det vannet så mye du vil, men du kommer ikke til å få snøret i bånn, sa Erna Solberg (H) da programleder Fredrik Solvang forsøkte å få klarhet i om statsministeren ser en vei ut av den fastlåste situasjonen rundt mulige bompengekutt.

Solberg var gjest under partilederutspørringen på NRK1 tidligere onsdag.

Venstre har avvist den såkalte skissen som foreligger og kommet med en pakke med nye forslag som partiet ønsker å få regjeringspartnerne med på. Frp har på sin side blankt avvist at det er noe mer å forhandle om.

(©NTB)

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.