Ordførere advarer regjeringen mot bompengediktat

Politikk.  «Kaotisk» og «useriøst» kaller ordførere regjeringens håndtering av bompenger og byvekstavtaler. De krever forhandlinger hvis avtaler de er part i skal endres. 
Partilederne Erna Solberg (H), Siv Jensen (Frp), Trine Skei Grande (V) og Kjell Ingolf Ropstad (KrF) sliter med å bli enige om en bompengeløsning. Under Arendalsuka forsøkte de å sette regjeringens likeverdsreform på dagsordenen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Krisen er ikke over selv om regjeringspartiene blir enige i sine bompengeforhandlinger. Da må de forhandle med kommuner og fylker som er parter i byvekstavtalene hvor bompenger er et viktig virkemiddel.

Regjeringspartiene får også høre det fra sine egne:

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.