Påla rådmannen å gi 21-åring tilbudet hun ønsker

Pleie og omsorg. Kommunestyret i Søgne pålegger rådmannen å gi 21 år gamle Alethia Elliott det tilbudet hun ønsker seg i Sandefjord.
Søgne-ordfører Astrid Hilde (t.h.) mener rådmann Kim Høyer Holum ikke har fulgt opp tidligere kommunestyrevedtak. I nytt vedtak blir rådmannen instruert til å gi 21-åring et annet tilbud. Bildet er fra et kommunestyremøte i 2016. Foto: Magnus K. Bjørke

Vedtaket ble gjort i ekstraordinært kommunestyremøte tirsdag, to måneder etter at kommunestyret anmodet rådmannen om å revurdere tilbudet til den døve og utviklingshemmede kvinnen. 

– Jeg er veldig fornøyd med at partipolitikken ble satt til side og at det ble et bredt flertall for det vedtaket som er det eneste riktige. Men det er beklagelig at vi var nødt til å gjøre et nytt vedtak for å få nødvendig oppfølging av tidigere vedtak, sier ordfører Astrid Hilde (Ap) til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!