– 98 kommuner må senke eiendomsskatten

Politikk. I Huseierne blir regjeringens varsel om at eiendomsskatten skal settes ned til fire promille fra 2021 tatt imot med akklamasjon. 
Morten A. Meyer, generalsekretær i Huseierne, er bekymret for at kommunene ikke følger opp regjeringens intensjoner. Foto: Huseierne

– At regjeringen nå følger opp regjeringserklæringen er et nytt skritt i riktig retning, sier Morten A. Meyer, generalsekretær i Huseierne i en pressemelding, etter at det i går ble kjent at regjeringen foreslår å senke eiendomsskatten til fire promille fra 2021. Dette kommer på toppen av en senkning fra sju til fem promille som kommer fra 2020. 

Huseiernes analyse av eiendomsskattesatsene for 2019 viser at:

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.