Dro til fjells for å roe ordfører-nervene

Kommunevalget 2019. – Jeg har nesten ikke orket å tenke tanken på at jeg kanskje ikke er ordfører lenger, sier Eid-ordfører Alfred Bjørlo (V), som ennå har et håp om å bli Stads første ordfører.  
Venstres ordførerkandidat Alfred Bjørlo i Stad dro mandag til fjells for å roe nervene. Denne selfien tok han på Trollenykjen, 900 meter over havet, i totiden. Foto: Alfred Bjørlo

– Jeg har dratt til fjells for å avreagere. Det er en nervepirrende dag og mange timer til kvelden, sier Bjørlo til Kommunal Rapport mandag formiddag.

Senterpartiets Paul Jacob Helgesen ligger best an til å bli ordfører i nye Stad kommune, ifølge Norfaktas meningsmåling for Fjordabladet 3. september. Den gir Sp 33,6 prosent av stemmene, mot Venstres 21,7 prosent. Deretter er det et langt sprang ned til Aps 14 og Høyres 12 prosent.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.