Lønna til Sunnfjords varaordfører nedjustert

Politikk. Godtgjørelsen til Sunnfjords varaordfører blir ikke 1,3 millioner, men 850.000 kroner. – Vi har gjort et lite stykke arbeid i dag, sier Olve Grotle, fellesnemndas leder. 
Varaordfører Jenny Følling i Sunnfjord får 850.000 i godtgjørelse. Foto: Tone Holmquist

Det utløste krass kritikk da det ble kjent at Jenny Følling (Sp) skal være varaordfører på fulltid i Sunnfjord, med tilhørende godtgjørelse på 1,3 millioner kroner. Opplysningene ble kjent etter at Sp og H var ferdigforhandlet om posisjonene i den ny kommunen. 

Da Kommunal Rapport i dag kontaktet Sunnfjords blivende ordfører og leder for fellesnemnda Olve Grotle (H), kunne han opplyse at de i løpet av dagen har jobbet mer med saken og at godtgjørelsen til varaordføreren er nedjustert.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.