Høyre åpner eksklusjonssak mot politiker i Ørland

Politikk. En av de sentrale Høyre-politikerne i Ørland anklages for mobbing og trakassering av partifeller. Nå har partiet åpnet sak for å få ham ekskludert.
Ekskluderes?: Trøndelag Høyre skal i neste uke ta stilling til om Ørland-politiker Einar Aaland skal ekskluderes fra partiet. Aaland mener at saken er avgjort på forhånd. Privat foto

– Det er ikke snakk om mobbing eller trakassering i det hele tatt. Denne saken handler om at jeg har kritisert ordføreren i Ørland for deres massive låneopptak de siste to årene, og dette har vært politisk kritikk. Men det er tydelig at enkelte deler av partiet kan man ikke leve med kritikk, og dette mener jeg er udemokratisk, sier Einar Aaland til Kommunal Rapport.

Både Fosna-Folket og Adresseavisen skriver om saken, og det vises til at Høyre i Ørland 14. oktober skal ta stilling til om Bjugn-politiker Einar Aaland skal ekskluderes fra partiet. Ifølge Adressa blir Aaland beskyldt for blant annet å ha mobbet og trakassert partikollega og Ørland-ordfører Tom Myrvold. Dette skal blant annet ha ført til at Myrvold varslet mot Aaland tidligere i vår.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.