Takker farvel til Edquist og sparepolitikken

Kommunevalget 2019. – Med Høyre har det vært sparing, sparing, sparing. Nå er Halden en veldreven kommune med god økonomi. Det er jeg veldig takknemlig for, sier påtroppende ordfører Anne-Kari Holm (Sp) i Halden.
Anne-Kari Holm (Sp) blir ordfører i Halden. Bak seg har hun et knapt flertall bestående av seks røde og grønne partier. Foto: Hanne Eriksen, Halden Arbeiderblad

Hun gir sin samarbeidspartner de åtte siste årene – Høyres avtroppende ordfører Thor Edquist – en stor del av æren for at hun overtar et Halden i en helt annen befatning enn da han overtok som ordfører i 2011. Kommunen ble i vår utmeldt av Robek etter å ha dekket inn et oppsamlet underskudd på nær 300 millioner kroner.

– Han har holdt et høyt nivå og har hevet Haldens omdømme fra å være ganske dårlig til å være veldig bra. Det er gjort et fantastisk arbeid disse åtte årene, sier Holm til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!