Vil ikke la folkevalgte kontakte ansatte direkte

Politikk. Rådmannen i nye Kristiansand vil at all kommunikasjon skal gå via toppledelsen. MDG er kritisk.
Marte Rostvåg Ulltveit-Moe (MDG) i Kristiansand synes folkevalgte må ha samme anledning til å kontakte ansatte som kommunens øvrige innbyggere. Foto: Eva Kylland

I forslag til saksbehandlingsreglement for nye Kristiansand, foreslår rådmann Camilla Dunsæd at «All kontakt mellom politikere og ansatte i kommunen skal gå via kommunedirektøren eller den aktuelle direktør.».

Begrunnelsen er at «Det skal gis lik informasjon fra kommunedirektøren eller den aktuelle direktør til alle partier/hele hovedutvalget slik at alle partier har samme beslutningsgrunnlag fra administrasjonen for å kunne treffe avgjørelse.»

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.