Folketallet øker mindre enn før

Administrasjon. Folketallet i Norge vokser fortsatt, men saktere enn før. Her kan du finne folketallet for din kommune.
Å ligger i Moskenes kommune som hadde en nedgang på 32 innbyggere det siste året. Lødingen mistet 21 innbyggere, Harstad går ned med 186 og Narvik har mistet 109 innbyggere det siste året. Arkivfoto: Jan Inge Krossli

Statistisk sentralbyrå (SSB) har presentert befolkningstall for tredje kvartal 2019. Byrået skriver at veksten i folketallet og fødselsoverskuddet er høyere i tredje kvartal enn i de tre første kvartalene i år, men sammenlignet med tidligere års tredjekvartal ser det ut som om folkeveksten i Norge er i ferd med å bremse opp.

Det er nå 5.356.800 personer bosatt i Norge.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.