Gladnyhet til fylkene: Stortinget skroter biodrivstoff-avgiften

Energi og miljø. Regjeringens foreslåtte avgiftsregime for biodrivstoff blir aldri innført, ifølge Høyres saksordfører på Stortinget. Oslos miljøbyråd og Vestlands klimasjef jubler.   
Fungerende byråd for miljø og samferdsel Hanna Marcussen (MDG) i Oslo er svært fornøyd med at deres kollektivselskap Ruter fra nyttår slipper å betale veibruksavgift for miljøvennlig biodrivstoff over omsetningskravet. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Saken er oppdatert etter publisering.

I dag, fredag, vedtar Stortinget å utsette innføringen av regjeringens forslag til nytt avgiftsregime på biodrivstoff til 1. juli 2020. Stortingets finanskomité har enstemmig anbefalt å utsette iverksettelsen med et halvt år.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.