Det går mot søksmål i konflikten mellom redaktør og lokalpolitiker

Politikk. Møtet mellom Ap-leder Magnus Straume og redaktør Jan Magne Stensrud førte på ingen måte til en forsoning mellom partene. I stedet går det mot søksmål.
Sigurd Klomsæt representerer Ap-leder Magnus Straume, og han kan fortelle at de krever en uforbeholden unnskyldning av redaktør Jan Magne Stensrud. Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix

– Stensrud har kommet med usanne beskyldninger om at Magnus Straume har truet ham. Vi kan dokumentere at anklagene er usanne. Siden han i stedet for å komme med en uforbeholden beklagelse velger å fortsette å spre sine usannheter, så går dette mot søksmål, sier advokat Sigurd Klomsæt. Han representerer leder av Drangedal Ap, Magnus Straume.

Redaktør Jan Magne Stensrud i Drangedalsposten har opplevd seg truet og trakassert av lederen av Ap i Drangedal, Magnus Straume. Redaktøren anmeldte Straume, men politiet henla saken. Dette førte til at Stensrud ba Ap i Telemark om hjelp for å løse det han anser å være en uholdbar situasjon.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!