Kommunens advokat oppfatter nytt varsel som et påskudd for å inngå forlik med varsler

Administrasjon. Måten kommunens advokat omtaler det nye varselet i Eidskog på, skaper kraftige reaksjoner hos varslerne. Advokaten mener han opptrer korrekt.
KS-advokat Geir Winters representerer kommunen i varslingssaken i Eidskog. Nå skaper hans uttalelser om det nye varselet mot kommunens ledelse kraftige reaksjoner. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

«Jeg oppfatter det siste varselet mer som et påskudd for det forsterkede presset mot ordføreren/kommunestyret for å godta din klients krav gjennom et forlik», skriver KS-advokat Geir Winters i en korrespondanse med advokaten til varsleren i Eidskog.

Winters representerer Eidskog kommune i varslingssaken, og nylig ba varslerens advokat, Jørn Mejdell Jakobsen, om å få redegjøre for varslerens side av saken i kommunestyremøte denne uka.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.