D-dag for roboten Kari

Administrasjon. Tirsdag er første arbeidsdag til roboten Kari. Hun skal svare innbyggere i Sandefjord på helse- og sosialspørsmål 24 timer i døgnet og lære seg selv å bli smartere.
Kari ligger på høyre side på nettsiden til Sandefjord kommune, og kan blant annet svare på hva som skal til for å få sykehjemsplass. Illustrasjon: Terje Lien

Sandefjord er første kommune ute med en automatisert svartjeneste. Prosjektleder for digitalisering og nye løsninger i Sandefjord kommune,Lars Petter Kjær har stor tro på den nye teknologien.

– Det er ingen tvil om at dette er banebrytende, og hvis det fungerer slik vi tror og håper, vil innbyggerne i Sandefjord og i resten av Kommune-Norge ganske snart få en enklere og raskere tilgang til informasjon, sier han.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.