Tok også private revisjonsoppdrag

Jus. Daglig leder Åge Sandsengen i Kommunerevisjon IKS har siden 2004 utført private revisjonsoppdrag for to aksjeselskap, som eies av kommunene han er revisor for.
Revisjonssjef Åge Sandsengen i Kommunerevisjon IKS har i 12 år utført revisjonsoppdrag gjennom et privat foretak. Nå har han avviklet dette, fordi det kan stilles spørsmål ved hans uavhengighet. Selv mener han det var uproblematisk. Foto: Marte Danbolt

Det fortalte avisa Valdres tirsdag. Samme dag satt revisjonssjefen på første benk for å bli veiledet om regelverket for kontroll og revisjon av Fylkesmannen. Ett sentralt tema var hvilke krav som stilles til revisors uavhengighet.

- Jeg føler seg står trygt innenfor de reglene for uavhengighet som er presentert her i dag, sa Sandsengen til Kommunal Rapport etter møtet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.