Her er tabellene for Kommunebarometeret 2017

Kommunebarometeret. Oversiktene er foreløpige, men her kan du sjekke hvordan din kommune ligger an i målingen Kommunebarometeret fra Kommunal Rapport. Den foreløpige 2017-utgaven er klar. 

For to uker siden publiserte Statistisk sentralbyrå de foreløpige Kostra-tallene. Endelige tall kommer 15. juni. Da blir også tabellene i Kommunebarometeret oppdatert. Av erfaring vet vi at det vil påvirke kommunens plassering på tabellene. For de fleste kommunene er endringene marginale fra mars til juni, men for enkelte kommuner kan det bli betydelige variasjoner. 

I 2017 publiserer vi derfor totaltabellen og presenterer en vinner først i juni.

Her finner du de foreløpige tabellene for 2017. Denne artikkelen blir oppdatert når de endelige tabellene er klare i juni.

Du finner også alle tabeller og mer informasjon om hver enkelt kommune på vårt nettsted Kommunebarometeret.no. For full tilgang kreves eget abonnement.

Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.