Vil gjøre Kommune-Norge mer innovativt

Ledelse. Kommunalminister Monica Mæland (H) vil gjøre offentlig sektor mer innovativ og ha en endringskultur. – Offentlig sektor må ikke framstå som en ugjennomtrengelig labyrint, sier hun.
— Vi må være innovative fordi vi må og fordi vi vil, sa kommunal- og moderniseringminister Monica Mæland. Her er hun på vei ut av konferansen til Kommunalbanken i Astrup Fearnley museet i Oslo.

– Det er viktig at vi bruker ressurser mer effektivt til det beste for våre innbyggere. To stikkord blir viktige framover: Innovasjon og strukturreform, sa Monica Mæland.

Ordene falt på Kommunalbankens årskonferanse i Astrup Fearnley museet på Tjuvholmen i Oslo i dag onsdag, hvor Mæland holdt et foredrag med tittel «Omstilling og innovasjon gir gode kommuner».

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.