Jubler over digitalt spleiselag

Administrasjon. 217 kommuner og seks fylkeskommuner har hittil sagt ja til å bli med på den nye digitaliseringssatsingen til staten og KS.
Administrerende direktør Lasse Hansen tror fondet vil sette fart på digitalisering i kommunene, som Riksrevisjonen slaktet i fjor. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

- Ingen kommuner er store nok til å løse alle digitale oppgaver på egenhånd. Nå står vi samlet og kan sette opp tempoet, sier administrerende direktør Lasse Hansen i KS.

KS inviterte i september kommunene om å gi 20 kroner og fylkeskommunene 5 kroner per innbygger i et spleiselag for å finne felles digitale løsninger. Nå har 217 kommuner og seks fylkeskommuner sagt ja. Det gir en sum på 118.832.700 kroner som kommunesektoren bidrar med.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.