Konflikter i kø etter varslingssak

Administrasjon. Varslingssaken mot Åmot-rådmannen er avsluttet, men i kjølvannet av saken skal hendelser undersøkes videre med tanke på mulige reaksjoner mot ansatte.
Ordfører Ole Gustav Narud (Sp) blir beskyldt for å drive gjengjeldelse mot varslere. Selv mener han dette er grunnløst. Arkivfoto: Joakim S. Enger

Etter lang og hard debatt i kommunestyret onsdag, ble det vedtatt – mot opposisjonens stemmer – å oppnevne en setterådmann. Oppgaven blir å håndtere mulige personalsaker etter at nye undersøkelser i tilknytning til varslingssaken er gjennomført.

­– Underveis i saken har det framkommet påstander som bør undersøkes nærmere. Dette er påstander om en oppførsel som er minst like kritikkverdig som det rådmannen ble kritisert for, sier ordfører Ole Gustav Narud (Sp).

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.