Inge Ryan blir rådmann i nye Namsos

Kommunestruktur. Inge Ryan er ansatt som prosjektleder og senere administrasjonssjef for nye Namsos kommune. Det er Namsos, Namdalseid og Fosnes som blir en kommune.
Ny rådmann i nye Namsos kommune - Inge Ryan. (Foto: Namsos kommune)

Inge Ryan er idag fylkesmann i Nord- Trøndelag, men fikk ikke jobben som fylkesmann for det nye trøndelagsfylket. Men den tidligere stortingsrepresentanten for SV har nå blitt prosjektleder for sammenslåingsprosessen i Namsos. Når sammenslåingen er et faktum i 2020 blir han rådmann eller administrasjonssjef i den nye kommunen.

Ordførerne i de tre kommunene har sendt ut en felles pressemelding hvor de ønsker Ryan velkommen:

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.