Per Arne Olsen ny fylkesmann i Vestfold og Telemark

Regionreform. Per Arne Olsen er i dag fylkesmann i Vestfold. I dag fikk han jobben som fylkesmann i Vestfold og Telemark.
Per Arne Olsen. Foto: Eivor Eriksen / Fotofolk

Stortinget har vedtatt at Vestfold og Telemark skal slås sammen til ett fylke. Nå slår regjeringen sammen fylkesmannsembetene til ett. Fylkesmannen skal ha hovedsete i Vestfold og Tønsberg. Skuffelsen er stor i Telemark som hadde håpet de skulle få dette embetet. Men de skal få en avdeling. Hvilken, bestemmes senere.

– Jeg er veldig glad. Først og fremst fordi det er en veldig spennende prosess å lage ett embete ut av to. Jeg har vært fylkesmann i Vestfold i snart ett år, og på den tiden har jeg lært meg å kjenne embetet og ikke minst de ansatte. Jeg har blitt veldig glad i både embetet og alle de ansatte, sier Olsen til NRK.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.