Slo opp oppsigelse på Coop’en

Lønnsoppgjør og arbeidsliv. Det ble storm i Måsøy da kommuneoverlege Hans Husum hengte opp oppsigelsen sin på den lokale Coop'en. Stortingskandidat Ingalill Olsen (Ap) og ordfører Gudleif Kristiansen (Sp) står mot hverandre.
Havøysund er administrasjonssenteret i Måsøy i Finnmark. Arkivfoto: Janter/Wikimedia/Creative Commons

Kommuneoverlege Hans Husum i Måsøy sa i begynnelsen av august opp sin stilling. Han hengte oppsigelsen opp på den lokale Coop-butikken og sendte den også som leserinnlegg til lokalavisene da oppslaget ble tatt ned.

I oppsigelsen skriver legen at han mener Måsøy kommune er vanstyrt, blant annet fordi han mener at alvorlige forhold som blant annet mobbing av elever blir ignorert. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.