- Folk blir hengt ut som lovbrytere

Administrasjon. Færder kommune truer eks-ordfører John Marthiniussen (H) med riving og mulkt, etter at Marthiniussen oppførte bod, terrasse og plen i strandsonen.
Tidligere ordfører John Marthiniussen på Tjøme prøver å selge boligen. Kommunen vurderer å gi ham pålegg om riving og tvangsmulkt, dersom boden, plattingen og plenen ikke er fjernet innen 15. august. Skjermdump: finn.no

I 2016 oppførte John Marthiniussen en bod, en 27 kvadratmeter stor platting og vel 60 kvadratmeter plen på en strandeiendom i daværende Tjøme kommune. Alt innenfor 100- metersbeltet i et område satt av til landbruk, natur og friluftsliv i kommuneplanen (LNF).

Etter en befaring 28. juni i år har Færder kommune nå varslet Marthiniussen at kommunen vurderer å gi ham pålegg om riving og tvangsmulkt, dersom boden, plattingen og plenen ikke er fjernet innen 15. august. Færder gir også Marthiniussen mulighet til å søke om å få tiltakene godkjent i etterkant.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!