Mellomledere krevde henne fjernet, nå har hun fått ny lederstilling

Administrasjon. Etter et massivt lederopprør trakk Kjersti Vevstad seg som kommunalsjef i Kongsvinger. Nå tiltrer hun en topplederjobb på Romerike.
Krevde hennes avgang: Kjersti Vevstad var tidligere kommunalsjef for oppvekst i Kongsvinger. Nå har hun fått seg ny jobb. Foto: Kristin Kyllingstad

– Aurskog-Høland er en veldig fremoverlent kommune med mange dyktige mennesker som ønsker å skape de beste tjenester. Det i seg selv er veldig inspirerende, sier Kjersti Vevstad.

Før påske krevde 27 ledere i Kongsvinger kommune at daværende rådmann Gry Sjødin Neander og kommunalsjef for oppvekst Kjersti Vevstad ble fjernet fra sine stillinger på grunn av trakasserende og fryktbasert lederstil. For Vevstad kom opprøret som lyn fra klar himmel, men saken endte med at både hun og Neander valgte å trekke seg. Nå ser hun framover.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.