Rapport: Varsleren i Eidskog kan være i livsfare

Administrasjon. I en HMS-rapport blir kommunes behandling av varsleren i Eidskog kritisert, og varslerens situasjon betegnes som så alvorlig at det kan stå om liv. Rådmannen mener rapporten er helt ukjent for kommunen.
Får kritikk: I rådhuset i Eidskog må administrasjonen konstatere at en HMS-rapport kritiserer kommunen for måten varsleren har blitt behandlet. Men, rådmannen mener at HMS-rapporten er helt ukjent for kommunen. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

– Behandlingen varsleren har fått av kommunen mener jeg er foruroligende og alvorlig. Ytterligere kommentar til rapporten har jeg ikke, sier HMS-rådgiver Kristin Haugen i Salutis HMS.

På oppdrag av NAV Eidskog utformet HMS-rådgiveren i Salutis HMS i mai en 12 siders rapport om saken, og i rapporten viser hun til at situasjonen varsleren befinner seg kan være farlig.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.