Sluttavtale med rådmann koster Østre Toten dyrt

Administrasjon. Østre Toten legger om lag 1,4 millioner kroner på bordet fordelt over de neste tre årene, fremkommer det i sluttavtalen med rådmann Aslaug Dæhlen.
Aslaug Dæhlen slutter som rådmann med lønn fram til hun fyller 62 år. Foto: Østre Toten kommune

Partene har også blitt enige om at kommunen dekker Aslaug Dæhlens advokatutgifter. Det var lokalavisen Oppland Arbeiderblad (OA) som først brakte nyheten om at et enstemmig kommunestyre har godkjent sluttavtalen med rådmannen. Ifølge avisen var det den politiske ledelsen i Østre Toten som initierte avtalen om rådmannens avgang.

1,4 millioner kroner skal sikre Aslaug Dæhlen full rådmannslønn i tre år. Pengene skal dekke differansen mellom pensjonsutbetaling og rådmannslønn på fratredelsestidspunktet, ved fylte 62 år. Kommunen forplikter seg også til å betale rådmannens advokatutgifter.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.