Hadde ansvaret for barnevernet – tiltalt for overgrep mot barn

Jus. En tidligere kommunalsjef med ansvar for barnevernet i Sandefjord er tiltalt for gjentatte seksuelle overgrep mot to gutter. Strafferammen er 21 års fengsel.
Den tidligere kommunalsjefen for helse, sosial og omsorg i Sandefjord nekter straffskyld og går for full frifinnelse. Foto: Terje Lien

– Dette er en svært alvorlig tiltale med en høy strafferamme, sier konstituert statsadvokat Åsmund Yli hos statsadvokaten i Vestfold, Telemark og Buskerud.

Statsadvokaten i Vestfold, Telemark og Buskerud har tatt ut tiltale mot en tidligere kommunalsjef for helse, sosial og omsorg i Sandefjord. Tiltalen gjelder gjentatte seksuelle overgrep mot to gutter under 14 og 16 år i perioden 2009 til 2012. Saken ble anmeldt for to år siden. Også en annen mann er tiltalt for de samme forholdene, og begge de tiltalte nekter straffskyld.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.