Departementet varsler lovforslag i februar

Åpenhet. Forslaget om endring av offentlighetsloven sendes Stortinget i februar. 
Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) sender over et forslag til endring i offentlighetslova i februar. Foto: Justisdepartementet /Olaf Heggø, Fotovisjon

Det opplyser kommunikasjonsavdelingen i Justis- og beredskapsdepartementet i en e-post til Kommunal Rapport. I e-posten heter det at «Lovforslaget er fortsatt under arbeid. Stortinget er underrettet om at en tar sikte på å fremme et lovforslag bygget på høringen 4.7.2018 i februar neste år.»

Det var i mars 2018 at statsminister Erna Solberg varslet at det ville komme et lovforslag som gir unntak fra innsyn i elektroniske kalendere. Det skjedde etter at Sivilombudsmannen to måneder tidligere slo fast at det er innsynsrett i statsministerens kalender.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.